foto

Gina Holden

  • nar. 17.3.1975 (42 let)
    Smithers, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kanadská herečka Gina Holden se narodila 7. března 1975 v malém městečku Smithers v Britské Kolumbii. Během dospívání se hodně stěhovala, potkala tak mnoho lidí, byla členkou mnoha klubů a v patnácti letech podepsala smlouvu u modelingové společnosti. V té době se také zrodila její vášeň pro herectví.

V témže období odcestovala do Japonska jednak kvůli své modelingové kariéře, ale také kvůli studiu tamnější kultury. Ačkoliv se v Japonsku rychle zabydlela, kariéra modelky nebyla tou skutečnou vášní, a proto se vrátila zpátky do Kanady. Tuto svou životní etapu považuje za velký zlom.

Gina Holden je převážně televizní herečkou, často se objevuje v seriálech a to jak v epizodních, tak i v hlavních rolích. Nejvýznamnější pro ni byly hlavní role v seriálech BLOOD TIES (2006) a FLASH GORDON (2007). Co se filmové tvorby týká, poprvé na sebe skutečně upozornila rolí Joyce ve filmu SAW 3D (2010).

Petr "Avalon820" K.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cop and a Half: New Recruit (TV film)
Heartbeat
Chronique des rendez-vous désastreux (TV film)
2016 Cradle of Lies
Secrets in the Attic (TV film)
2015 Exorcism of Molly Hartley, The
Murder Unresolved (TV film)
2014 Apokalypsa v Los Angeles
2013 Dracano
Sink Hole (TV film)
2012 Experiment Philadelphia (TV film)
Jak se zamilovat (v osmi lekcích) (TV film)
Tajuplný ostrov
2011 Christmas Comes Home to Canaan (TV film)
Píseční žraloci (TV film)
2010 Rodinná sešlost (TV film)
Saw 3D
2009 Messages Deleted
Screamers: Hon na člověka
2008 Vánoční chaloupka
2007 Krycí jméno: Čistič
Vetřelci vs. Predátor 2
Vzpoura v Seattlu
2006 Dead Teenager Movie
Nezvratný osud 3
Odměna za vraždu (TV film)
Osudový dotek 2
Světák
2005 Fantastická čtyřka
'LTD.'
2004 Dokonalý pár (TV film)
2002 Jak jsem se protloukal (TV film)

TV seriály

2013 Kravaťáci (TV seriál)
Mstitelé (S02E14)
Lovci duchů (TV seriál) - a.z.
Clip Show (S08E22) - a.z.
2012 Kravaťáci (TV seriál)
Zpátky do minulosti (S02E08)
Hranice nemožného (TV seriál)
Nic není jak se zdá (S04E16)
2011 Lovci duchů (TV seriál) - a.z.
Slash Fiction (S07E06) - a.z.
2010 Změna je život (TV seriál)
2009 Ostrov smrti (TV seriál)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Krevní pouta (TV seriál)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Instinkt zabijáka (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Wendigo (S01E02)
Reunion (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)

Dokumentární

2006 Kill Shot: The Making of 'Final Destination 3'
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace