foto

Monty Bane

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hidden Affairs
2016 A Mosquito-Man
2013 Sucker
2008 Ďáblovo dítě
2007 Mirror, The
2005 100% blond
2002 Guide Season (TV film)
2000 Burkittsville 7, The (TV film)
Million Dollar Hotel
1998 Riskantní sázka
1996 Destiny of Marty Fine, The
1995 Není cesty zpět
1994 Policejní odznak
1992 Sleepwalkers
1990 Archie: To Riverdale and Back Again (TV film)
1988 Police Story: Gladiator School (TV film)
1985 Fever Pitch
1982 Stav věcí
1976 Up!

TV seriály

2004 Arrested Development (TV seriál)
Whistler's Mother (S01E20)
2002 Push, Nevada (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Díkůvzdání (S03E09)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
1989 Měsíční svit (TV seriál)
Plastic Fantastic Lovers (S05E04)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Osudná chyba (S06E04)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Frank's Place (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Rytíři z Houstonu (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1972 M*A*S*H (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace