foto

Charlotte Oubitza

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2009 Julie Lescautová (TV seriál)
Slepá vášeň (S18E04)
2008 Julie Lescautová (TV seriál)
Do posledního dechu (S17E02)
2007 Julie Lescautová (TV seriál)
Nový život (S16E02)
2006 Julie Lescautová (TV seriál)
Nebezpečné schůzky (S15E03)
2004 Julie Lescautová (TV seriál)
Bez pardonu (S13E05)
2003 Julie Lescautová (TV seriál) - scénář, původní scénář
Smrt klenotníka (S12E05) - scénář, původní scénář
Juliino pokušení (S12E01) - scénář, původní scénář
2000 Julie Lescautová (TV seriál)
Dávná láska (S09E05)
1999 Julie Lescautová (TV seriál) - scénář, původní scénář
Past na policajta (S08E01) - scénář, původní scénář

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace