foto

Helle Nielsen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2017 Kidnapning
2016 Rodiče
Život pod psa
2015 Rosita
2014 Krummerne - Alt på spil
2013 Alle for to
Střelec
2012 Max Trapný 3
2011 Mrakodrap
Čtyři děti a jeden otec V
2010 Sestřiny děti ve válce
2009 Karla a Katrine
2008 Dig og mig
Lille soldat
Ten, koho se bojíš
2006 1:1
2005 Síla Severu
Velký den
2004 Královská hra
2003 Někdo jako Hodder
Řezníci
2002 Den gang jeg slog tiden ihjel
Drobné nehody
V Číně jedí psy 2
2001 Fukssvansen
Meningen med Flemming
Når lysterne tændes
2000 2. juledag
Mirakel
1999 Antenneforeningen
Pizza King
Valgaften
1998 Olsen-bandens sidste stik

TV seriály

2019 Sygeplejeskolen (TV seriál)
Store beslutninger (S02E06)
Et uventet gensyn (S02E05)
Mørke minder (S02E04)
další epizody (6)
2018 Sygeplejeskolen (TV seriál)
Eksamen (S01E06)
Liv og død (S01E05)
Hemmeligheder (S01E04)
další epizody (6)
2017 Mercur (TV seriál)
Over til fjenden (S01E10)
Stå aldrig til søs (S01E09)
Lex Mercur (S01E08)
další epizody (10)
2016 Bedrag (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (10)
2013 Rita (TV seriál)
Ukrudt (S02E08)
Rollemodellen (S02E07)
Den første kærlighed (S02E06)
další epizody (8)
2010 Den 2. side (TV seriál)
2009 Lulu & Leon (TV seriál)
2008 Album (TV seriál)
2006 Nynne (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky