foto

Sam Gilroy

  • nar. 18.2.1987 (33 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Lapsis
2018 Write When You Get Work
2017 Roman J. Israel, Esq.
2014 Posledních pět let
2013 Nádherné bytosti
2012 Bourneův odkaz
2008 Den, kdy se zastavila Země
2007 Michael Clayton

TV seriály

2018 Bull (TV seriál)
Gag Order (S02E17)
2017 Imposters (TV seriál)
Miliardy (TV seriál)
Golden Frog Time (S02E11)
Victory Lap (S02E07)
2016 Jedna noc (TV seriál)
Miliardy (TV seriál)
Boasts and Rails (S01E08)
The Punch (S01E07)
The Good Life (S01E05)
další epizody (5)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky