foto

Jerry Grayson

  • nar. Long Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Ice
2010 Beware the Gonzo
2009 The Hungry Ghosts
2007 Desatero
Puberty: The Movie
2006 Dokažte mi vinu
Full Grown Men
Šikmá plocha
2005 Duane Hopwood
2002 Garmento
2001 ClubLand (TV film)
2000 Gatsby (TV film)
Opportunists, The
1999 Bláznivá runway
1998 Mob Queen
Montana
1997 A Further Gesture
1996 Prokurátorky (TV film)
Striptýz
Střela
1994 Otázky a odpovědi
1984 Průvodce osamělého muže
1965 Wild on the Beach

TV seriály

2002 Rodina Sopránů (TV seriál)
Elois (S04E12)
Kryštof Kolumbus (S04E03)
Právo a pořádek (TV seriál)
Tragedy on Rye (S13E04)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Endurance (S11E01)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Aftershock (S06E23)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Competence (S05E06)
1993 Policie New York (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Securitate (S03E20)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Vengeance (S02E16)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace