foto

Lene Poulsen

  • nar. 13.7.1958 (61 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 I Familie
2015 Kanadské dobrodružství
V Polynésii jsou lidojedi
2007 Anja og Viktor - brændende kærlighed
Jak se zbavit těch ostatních
2002 At kende sandheden
2001 Gottlieb

TV seriály

2015 Rita (TV seriál)
Lederen (S03E07)
Lus (S03E05)
2013 Rita (TV seriál)
Ukrudt (S02E08)
Rollemodellen (S02E07)
Teamplayer (S02E04)
2008 Livvagterne (TV seriál)
2004 Ørnen (TV seriál)
2001 Langt fra Las Vegas (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)
1996 Bryggeren (TV seriál)
1985 Familien Fab (TV seriál)
1984 Anthonsen (TV seriál)
1982 Een stor familie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky