foto

Faran Tahir

  • nar. 16.2.1963 (56 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Faranův otec je hlavním režisérem v Pakistánské Filmové Radě a se svou ženou se přestěhoval do Californie, kde oba studovali herectví a režii na Californské Univerzitě v Los Angeles. V roce 1963 se jim narodil syn Faran.

Záhy poté, co jeho rodiče dostudovali, se malý Faran vrátil do Pakistánu, kde také strávil zbytek dětství. Zpět v Los Angeles se objevil roku 1980. S nižším akademickým titulem promoval na Californské Univerzitě v Berkeley a svá vysokoškolská studia dokončil na Harvardu.

Filmový debut zažil v Disneyovské adaptaci KNIHY DŽUNGLÍ (1994) a poté se objevoval ve velkém množství seriálů americké provenience, dokud nepřišel opětovný nástup filmových rolí. SOUKROMÁ VÁLKA PANA WILSONA (2007), IRON MAN (2008) a STAR TREK (2009). Faran žije v San Diegu se svou dcerou a synem.

Herecká filmografie

Filmy

2019 I Am Fear
The 11th
2017 The Mad Genius Project
2015 Honeyglue
Let 42
2014 Jinn
2013 Elysium
Mr. Jones
Plán útěku
Super Athlete
Torn
2010 Ashes
2009 Star Trek
2008 Iron Man
2007 Soukromá válka pana Wilsona
2005 Netvor z pouště (TV film)
2002 Diagnóza vražda - Bez slitování (TV film)
1999 ABCD
Kdekoli, jen ne tady
1998 Dražší než rubíny
Urban Relics
1997 Perfektní záskok
1994 Nová Kniha džunglí

TV seriály

2019 MacGyver (TV seriál)
Fence + Suitcase + Americium-241 (S03E12)
2018 12 opic (TV seriál)
Zaseknutá deska (S04E03)
Konec (S04E01)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The Tale of the Seven Keys (S03E01)
2017 12 opic (TV seriál)
Svědek (S03E10)
Bratři (S03E04)
Nepřítel (S03E03)
další epizody (5)
Skandál (TV seriál)
Adventures in Babysitting (S07E05)
Lost Girls (S07E04)
Pressing the Flesh (S07E02)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Zázračné místo (S06E15)
Strana 23 (S06E14)
Shameless (TV seriál)
Where's My Meth? (S08E02)
Útěk z vězení (TV seriál)
Nepředvídaná událost (S05E05)
Vězňovo dilema (S05E04)
Kdo je Kaniel Outis (S05E02)
2016 American Crime (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Temné vody (S06E06)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Za královnu a vlast (S07E02)
2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
Inescapable Truth (E09)
Supergirl (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Vražedná práva (TV seriál)
Hello Raskolnikov (S01E10)
Černá listina (TV seriál)
Ruslan Denisov (No. 67) (S02E11)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Forever People (S10E11)
2014 Stav ohrožení (TV seriál)
Jak prosté (TV seriál)
The Diabolical Kind (S02E12)
Myšlenky zločince (TV seriál)
200 (S09E14)
2013 Dallas (TV seriál)
False Confessions (S02E04)
Sins of the Father (S02E03)
Venomous Creatures (S02E02)
další epizody (4)
Skladiště 13 (TV seriál)
Všechen čas světa (S04E19)
Líbej mě, navždy (S04E13)
Odpuštění (S04E12)
Private Practice (TV seriál)
Full Release (S06E12)
2012 Dallas (TV seriál)
Revelations (S01E10)
Family Business (S01E09)
The Enemy of My Enemy (S01E06)
další epizody (4)
Skladiště 13 (TV seriál)
Nekonečný zázrak (S04E07)
Vnitřní zlo (S04E02)
Nová naděje (S04E01)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Last Rites (S06E03)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Hall of Mirrors (S01E13)
Skladiště 13 (TV seriál)
Emily Lakeová (S03E11)
Čtyřicáté patro (S03E08)
Zkušební doba (S03E02)
Lovci duchů (TV seriál)
Defending Your Life (S07E04)
2010 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pozlátko (S01E20)
Skladiště 13 (TV seriál)
Nový začátek (S02E12)
Vendeta (S02E09)
2009 Chirurgové (TV seriál)
Řez naslepo (S06E07)
2008 Chuck (TV seriál)
Chuck a Tom Sawyer (S02E05)
Ztraceni (TV seriál)
Rýsují se věci příští (S04E09)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Sen o dolarech (S04E18)
2006 Spravedlnost (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Faith (S02E04)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a vysoká odměna (S04E13)
Čarodějky (TV seriál)
Domek pro panenky (S08E13)
2005 Tam někde (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 7:00 a.m.-8:00 a.m. (S04E01)
2004 D.A., The (TV seriál)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 2: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S02E11)
Západní křídlo (TV seriál)
Inauguration, Part 1 (S04E14)
JAG (TV seriál)
Touchdown (S09E05)
Když tají ledy (S08E21)
Ledová královna (S08E20)
2002 MDs (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
Swiss Diplomacy (S04E09)
2001 Alias (TV seriál)
Zlomené srdce (S01E04)
V tajných službách (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
FreakyLinks (TV seriál)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Profile (S04E04)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)

Dokumentární

2013 Star Trek: Secrets of the Universe (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace