foto

Byron Jennings

  • nar. 21.9.1950 (69 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Největší showman
Nesmrtelný život Henrietty Lacksové (TV film)
2015 Pravdivý příběh
2014 That Thing with the Cat
2013 Casse-tête chinois
2012 Lincoln
2009 Julie a Julia
2000 Hamlet (TV film)
The Man Who Came to Dinner (TV film)
1998 I'm Losing You
Žaloba
1997 Ledová bouře
1996 Čas zabíjet
1994 Quiz Show
Život naruby
1990 Enemy of the People, An (TV film)

TV seriály

2020 Tommy (TV seriál)
Lifetime Achievement (E03)
2019 Fosse/Verdonová (TV seriál)
Providence (E08)
Nowadays (E07)
All I Care About Is Love (E06)
další epizody (8)
2017 Dobrý boj (TV seriál)
The Marvelous Mrs. Maisel (TV seriál)
Mrs. X at the Gaslight (S01E06)
Černá listina (TV seriál)
Pan Kaplan (č. 4) (S04E21)
2016 Miliardy (TV seriál)
Boasts and Rails (S01E08)
Deadbeat (TV seriál)
The Duchess of Stourbridge (S03E08)
2015 Difficult People (TV seriál)
Difficult Christmas (S01E08)
2012 Jak prosté (TV seriál)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Ve službách FBI (TV seriál)
Past na láhev (S01E12)
2009 Kings (TV seriál)
The Sabbath Queen (E07)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
2001 100 Centre Street (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1997 Liberty! The American Revolution (TV seriál)
1995 Central Park West (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky