foto

Marc Kudisch

  • nar. 22.9.1966 (53 let)
    Hackensack, New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Late Night
2018 Nepříčetná
2014 Best Man in the Dark
2006 Vloupání (TV film)
1995 Bye Bye Birdie (TV film)

TV seriály

2019 Miliardy (TV seriál)
New Year's Day (S04E10)
American Champion (S04E09)
The Tick (TV seriál)
Choose Love! (S02E10)
In the Woods (S02E09)
Lei-Lo, Ho! (S02E07)
další epizody (7)
2018 Domek z karet (TV seriál)
70. kapitola (S06E05)
2017 MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 8 (S01E08)
Miliardy (TV seriál)
The Kingmaker (S02E08)
Currency (S02E05)
Optimal Play (S02E03)
další epizody (4)
2016 Domek z karet (TV seriál)
45. kapitola (S04E06)
2015 Všemocný (TV seriál)
Domek z karet (TV seriál)
34. kapitola (S03E08)
2014 Power (TV seriál)
2012 Smash (TV seriál)
Previews (S01E14)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Submissions Only (TV seriál)
2007 Super drbna (TV seriál)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Live From Lincoln Center (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky