foto

Nienke Römer

  • nar. 8.10.1975 (44 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Verliefd op Ibiza
2011 Claustrofobia
2008 De fuik (TV film)
2007 Silnice
2001 Baby Blue
De nacht van Aalbers (TV film)

TV seriály

2014 Bureau Raampoort (TV seriál)
Celblok H (TV seriál)
De deal (TV seriál)
2013 Verliefd op Ibiza (TV seriál)
2012 Dokter Tinus (TV seriál)
2009 Suzanne en de mannen (TV seriál)
Verborgen gebreken (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Koppels (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2002 De enclave (TV seriál)
2001 Rozengeur & Wodka Lime (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1999 All Stars: de serie (TV seriál)
Blauw blauw (TV seriál)
1996 Goudkust (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
Ik ben je moeder niet (TV seriál)
1991 Oppassen!!! (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Oh Baby
2016 Hartenstrijd

TV seriály

2014 Celblok H (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky