foto

Truus Dekker

  • nar. 13.5.1922 (97 let)
    Wormerveer, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Oom Henk (TV film)
2010 Kouzelníci
2007 Wolfsbergen
2004 Gebroken rood (TV film)
1987 Vroeger is dood
1984 Gebroken spiegels
1981 Het meisje met het rode haar
1980 Gossamer
Sprej na vlasy
1979 Andy, bloed en blond haar
Vrouw als Eva, Een
1978 De mantel der liefde
Pastorale 1943
1977 Dokter Vlimmen
Oranžský voják
1976 Barocco
1975 Keetje Tippel
1973 Turks fruit
1972 Little Ark, The
1971 Wat zien ik?

TV seriály

2012 Dokter Deen (TV seriál)
Dokter Tinus (TV seriál)
2011 Lijn 32 (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 Van Speijk (TV seriál)
2002 Hartslag (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 Toen was geluk heel gewoon (TV seriál)
1992 Niemand de deur uit! (TV seriál)
Recht voor z'n Raab (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)
1989 We zijn weer thuis (TV seriál)
1984 Opzoek naar Yolanda (TV seriál)
1983 Pim (TV seriál)
1981 De Lemmings (TV seriál)
1978 Het is weer zo laat! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky