foto

Timon Schäppi

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Tady a teď
2017 Tiger Girl
2013 Love Steaks
2011 Frontalwatte (studentský film)

TV seriály

2017 4 Blocks (TV seriál)
2015 Eichwald, MdB (TV seriál)
2014 Alibi Agentur - Bei uns sind ihre Geheimnisse sicher! (TV seriál)

Dokumentární

2018 Die Schule auf dem Zauberberg

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Love Steaks

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace