foto

Michael Tomlinson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Jane Doeová: Ano, vzpomínám si (TV film)
2002 Machr - zpověď univerzitního bookmakera (TV film)
Údolí stínů
2001 Malý svědek
2000 Na mrtvém bodě (TV film)
1999 Our Guys: Outrage at Glen Ridge (TV film)
1998 Intrikánka (TV film)
1997 Loved
1996 No Easy Way
1995 Moje rodina
Pán času
1991 Společná hra
1990 Jakubův žebřík
1989 Vězeň

TV seriály

2005 Láska je Láska (TV seriál)
Láska léčí (S02E13)
Leť, duše, leť (S02E12)
Loajalita (S02E08)
další epizody (5)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Lapák (S01E12)
Liberálně (S01E10)
Lži, samé lži (S01E04)
další epizody (4)
2001 Smallville (TV seriál)
Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Resurrection Blvd. (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The Portland Trip (S02E07)
Ally McBealová (TV seriál)
Santa Claus (S04E08)
Krajní meze (TV seriál)
Dekomprese (S06E13)
Správná pětka (TV seriál)
Blast from the Past (S06E16)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Dívka, která křičela na vlky (S08E21)
1997 Komando (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
I Left My Heart (S01E03)
Krok za krokem (TV seriál)
Láska je láska (S06E05)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Marshal (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Modelky s.r.o. (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Stíny nad Waikiki (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
In-Laws and Outlaws (S03E03)
1992 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Mickey Daytona (S05E22)
1991 Sisters (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky