foto

Peter Slabakov

  • nar. 24.4.1923
    Zjaskovetz, Bulharsko
  • zem. 17.5.2009 (86 let)
    Berievo, Bulharsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Hindemidth
2006 Nosht i den
Vyšetřování
2001 Velké dobrodružství
1998 Po konci světa
1994 Golgota
1993 Golgotha
1991 Světlo lásky
1990 Karnavalat
1989 Zavrashtane
1988 Ponedelnik sutrin
1987 Samo ti, sartze
1986 19 metra vyatar
1985 Mechtanie sam az
1984 681 - Velichieto na hana
Bronzoviyat klyuch
Na přehradě
Opasen char
Otkoga te chakam
1983 Priliv na nezhnost
Sinat na Maria
Vrak
Zlatnata reka
1982 Byala magiya
1981 Chán Asparuch
1980 Iluze
Levins Mühle
Střeček (TV film)
1979 Třešňový sad
1978 Ein April hat 30 Tage
Instrument li e gaydata?
Střecha
1977 Baruten bukvar
Bazén
Ot drugata strana na ogledaloto
Zvezdi v kosite, salzi v ochite
1976 Samodivsko horo
Shturetz v uhoto
1974 Na chisto
Na zhivot i smart
Vetchni vremena
Záře nad Drávou
1973 Detza igrayat van
Jako píseň
Mandolinata
Nay - dobriyat chovek, kogoto poznavam
1972 Eolomea
Glutnitzata
Vyatarat na pateshestviyata
1971 Goya
Podivný souboj
1970 Citadela odpověděla
Četirimata ot vagona
1969 Chrti a ptáci
Tango
Zbojníkova milenka
1968 Opasen polet
Shibil
1967 Noc bez konce
Připoutaný balón
1966 Car a generál
Horké poledne
1964 Nesmiřitelní
1963 Kapitán
Smart nyama
1962 Tabák
1961 Prizori
1960 Dom na dve ulitzi
Loď míří za obzor

TV seriály

1988 Bolšaja igra (TV seriál)
Neizchezvashtite (TV seriál)
1984 V imeto na naroda (TV seriál)
1983 Semejstvo Karastojanovy (TV seriál)
1982 Jediná láska (TV seriál)
1978 Cesta k Sofii (TV seriál)
1971 Démon impéria (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky