foto

Mike Judge

  • nar. 17.10.1962 (56 let)
    Guayaquil, Ekvádor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hlavní kandidát
2016 Komik Henry
Nerdland
2012 The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
2010 Jackass 3
2003 Spy Kids 3-D: Game Over
2002 Sloužit Sáře
Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů
2001 Spy Kids: Špioni v akci
1999 Maléry pana Šikuly
South Park: Peklo na Zemi
1997 Austin Powers: Špionátor
1996 Beavis a Butt-head dobývají Ameriku
1995 Beavis and Butt-head Do Christmas (TV film)
1994 Rockeři
1992 Frog Baseball
1991 Inbred Jed
Office Space

TV seriály

2013 Griffinovi (TV seriál)
Bigfat (S11E17)
2012 Cleveland show (TV seriál)
Das Shrimp Boot (S03E13)
2010 Cleveland show (TV seriál)
Cleveland Live! (S02E02)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Just Another Manic Kahn-Day (S13E24)
When Joseph Met Lori and Made Out with Her in the Janitor's Closet (S13E23)
Bill Gathers Moss (S13E22)
další epizody (4)
2009 The Goode Family (TV seriál)
Tatík Hill a spol. (TV seriál)
To Sirloin with Love (S13E20)
The Boy Can't Help It (S13E19)
Uh-Oh Canada (S13E18)
další epizody (13)
2008 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Straight as an Arrow (S13E07)
A Bill Full of Dollars (S13E06)
No Bobby Left Behind (S13E05)
další epizody (20)
2007 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Dream Weaver (S12E09)
The Minh Who Knew Too Much (S12E08)
Tears of an Inflatable Clown (S12E07)
další epizody (21)
2006 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Edu-macating Lucky (S10E15)
Hank's Bully (S10E14)
The Texas Panhandler (S10E13)
další epizody (9)
2005 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Orange You Sad I Did Say Banana? (S10E06)
A Portrait of the Artist as a Young Clown (S10E05)
Harlottown (S10E04)
další epizody (19)
2004 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Ms Wakefield (S09E02)
A Rover Runs Through It (S09E01)
Talking Shop (S08E22)
další epizody (17)
2003 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Livin' on Reds, Vitamin C and Propane (S08E07)
After the Mold Rush (S08E06)
Flirting with the Master (S08E05)
další epizody (23)
2002 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Texas Skilsaw Massacre (S07E07)
The Son Also Roses (S07E06)
Dances with Dogs (S07E05)
další epizody (24)
2001 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Father, the Son and J.C. (S06E04)
Lupe's Revenge (S06E03)
Soldier of Misfortune (S06E02)
další epizody (16)
2000 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
'Twas the Nut Before Christmas (S05E08)
What Makes Bobby Run? (S05E07)
When Cotton Comes Marching Home (S05E06)
další epizody (22)
1999 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Hillennium (S04E10)
To Kill a Ladybird (S04E09)
Not in My Back Hoe (S04E08)
další epizody (26)
1998 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Pretty, Pretty Dresses (S03E09)
Good Hill Hunting (S03E08)
Nine Pretty Darn Angry Men (S03E07)
další epizody (21)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Unbearable Blindness of Laying (S02E11)
Bobby Slam (S02E10)
The Company Man (S02E09)
další epizody (23)
Simpsonovi (TV seriál)
Bart hvězdou (S09E06)
1996 Přátelé (TV seriál) - a.z.
První rande (S02E15) - a.z.
1994 The Head (TV seriál)
1993 Beavis a Butt-Head (TV seriál)

Dokumentární

2017 Drew Friedman: Vermeer of the Borscht Belt
2016 Bunker77 - vyp.
2011 Amerika na pokračování (TV seriál)
2007 Jackass 2.5

Režijní filmografie

Filmy

2009 Extrakt
2006 Absurdistán
2003 Animation Show, The
2000 Monsignor Martinez (TV film)
1999 Maléry pana Šikuly
1996 Beavis a Butt-head dobývají Ameriku
1995 Beavis and Butt-head Do Christmas (TV film)
1992 Frog Baseball
1991 Inbred Jed
Office Space

TV seriály

2018 Silicon Valley (TV seriál)
Initial Coin Offering (S05E07)
Reorientation (S05E02)
Grow Fast or Die Slow (S05E01)
2017 Silicon Valley (TV seriál)
Server Error (S04E10)
Hooli-Con (S04E09)
Terms of Service (S04E02)
další epizody (4)
2016 Silicon Valley (TV seriál)
Rozkol v zaměření (S03E02)
Vliv a práva zakladatelů (S03E01)
2015 Silicon Valley (TV seriál)
Rozhodčí řízení (S02E09)
Zabiják (S02E06)
Servery (S02E05)
další epizody (5)
2014 Silicon Valley (TV seriál)
Možnosti optimálního výkonu (S01E08)
Test v praxi (S01E07)
Podílníci (S01E02)
další epizody (4)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
1993 Beavis a Butt-Head (TV seriál)

Dokumentární

2018 Mike Judge uvádí: Historky ze šňůry (TV seriál)
George Clinton (S02E01)
2017 Mike Judge uvádí: Historky ze šňůry (TV seriál)
Blaze Foley (S01E08)
Waylon Jennings (Part Two) (S01E07)
Waylon Jennings (Part One) (S01E06)
další epizody (8)

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Extrakt
2006 Absurdistán
2000 Monsignor Martinez (TV film)
1999 Maléry pana Šikuly
1996 Beavis a Butt-head dobývají Ameriku
1992 Frog Baseball
1991 Office Space

TV seriály

2014 Silicon Valley (TV seriál)
Produkt pro širokou veřejnost (S01E01)
2009 The Goode Family (TV seriál)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Hank's Unmentionable Problem (S01E06)
Pilot (S01E01)
1993 Beavis a Butt-Head (TV seriál)

Dokumentární

2018 Mike Judge uvádí: Historky ze šňůry (TV seriál)
George Clinton (S02E01)

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Producentská filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

2006 Absurdistán - povídka

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Silicon Valley (TV seriál)
Fifty-One Percent (S05E08)
Initial Coin Offering (S05E07)
Artificial Emotional Intelligence (S05E06)
další epizody (8)
2017 Silicon Valley (TV seriál)
Server Error (S04E10)
Hooli-Con (S04E09)
The Keenan Vortex (S04E08)
další epizody (10)
2016 Silicon Valley (TV seriál)
Výkyv (S03E10)
Denní aktivní uživatelé (S03E09)
Převod podílu (S03E08)
další epizody (10)
2015 Silicon Valley (TV seriál)
Dva dny Kondora (S02E10)
Rozhodčí řízení (S02E09)
Hackeři (S02E08)
další epizody (10)
2014 Silicon Valley (TV seriál)
Možnosti optimálního výkonu (S01E08)
Test v praxi (S01E07)
Externí konzultant (S01E06)
další epizody (8)
2010 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Just Another Manic Kahn-Day (S13E24)
When Joseph Met Lori and Made Out with Her in the Janitor's Closet (S13E23)
Bill Gathers Moss (S13E22)
další epizody (4)
2009 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
To Sirloin with Love (S13E20)
The Boy Can't Help It (S13E19)
Uh-Oh Canada (S13E18)
další epizody (13)
2008 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Straight as an Arrow (S13E07)
A Bill Full of Dollars (S13E06)
No Bobby Left Behind (S13E05)
další epizody (20)
2007 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Dream Weaver (S12E09)
The Minh Who Knew Too Much (S12E08)
Tears of an Inflatable Clown (S12E07)
další epizody (21)
2006 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Edu-macating Lucky (S10E15)
Hank's Bully (S10E14)
The Texas Panhandler (S10E13)
další epizody (9)
2005 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Orange You Sad I Did Say Banana? (S10E06)
A Portrait of the Artist as a Young Clown (S10E05)
Harlottown (S10E04)
další epizody (19)
2004 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Ms Wakefield (S09E02)
A Rover Runs Through It (S09E01)
Talking Shop (S08E22)
další epizody (17)
2003 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Livin' on Reds, Vitamin C and Propane (S08E07)
After the Mold Rush (S08E06)
Flirting with the Master (S08E05)
další epizody (23)
2002 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Texas Skilsaw Massacre (S07E07)
The Son Also Roses (S07E06)
Dances with Dogs (S07E05)
další epizody (24)
2001 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Father, the Son and J.C. (S06E04)
Lupe's Revenge (S06E03)
Soldier of Misfortune (S06E02)
další epizody (16)
2000 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
'Twas the Nut Before Christmas (S05E08)
What Makes Bobby Run? (S05E07)
When Cotton Comes Marching Home (S05E06)
další epizody (22)
1999 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Hillennium (S04E10)
To Kill a Ladybird (S04E09)
Not in My Back Hoe (S04E08)
další epizody (26)
1998 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Pretty, Pretty Dresses (S03E09)
Good Hill Hunting (S03E08)
Nine Pretty Darn Angry Men (S03E07)
další epizody (21)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
The Unbearable Blindness of Laying (S02E11)
Bobby Slam (S02E10)
The Company Man (S02E09)
další epizody (23)
1993 Beavis a Butt-Head (TV seriál)

Dokumentární

2018 Mike Judge uvádí: Historky ze šňůry (TV seriál)
Betty Davis (S02E08)
Morris Day and The Time (S02E07)
James Brown (Part Two) (S02E06)
další epizody (8)
2017 Mike Judge uvádí: Historky ze šňůry (TV seriál)
Blaze Foley (S01E08)
Waylon Jennings (Part Two) (S01E07)
Waylon Jennings (Part One) (S01E06)
další epizody (8)

Host

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
2004 MTV Icon: The Cure (TV pořad)
1999 The 51st Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1993 MTV Video Music Awards 1993 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace