foto

Oliver Pautsch

  • nar. 5.8.1965 (54 let)
    Hilden, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Unter Verdacht - Grauzone (TV film)
2008 Unter Verdacht - Die falsche Frau (TV film)
2007 Jakobs Bruder
2005 Lorenz lacht
2003 Beach Boys - Rette sich wer kann (TV film)
2002 Königskinder
2001 Auf der Couch
1996 Ein einfacher Auftrag (studentský film)

TV seriály

2005 Beutolomäus sucht den Weihnachtsmann (TV seriál)
2002 Speciální jednotka (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky