foto

Erol Erarslan

  • nar. 1971
    Şebinkarahisar, Trabzon, Black Sea Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Taş Mektep
2011 Hür Adam: Bediüzzaman Said Nursi
Tenkrát v Anatolii
2006 Memleket Hikayeleri: Mican (TV film)

TV seriály

2016 Vatanım Sensin (TV seriál)
2012 Alev Alev (TV seriál)
Karadayı (TV seriál)
2008 Gece gündüz (TV seriál)
2006 Arka Sokaklar (TV seriál)
Azap Yolu (TV seriál)
Tisíc a jedna noc (TV seriál)
Yalancı Yarim (TV seriál)
Yaşanmış Şehir Hikayeleri (TV seriál)
İki Aile (TV seriál)
2005 Hırsız Polis (TV seriál)
Kapıları Açmak (TV seriál)
2004 Aliye (TV seriál)
Cennet Mahallesi (TV seriál)
Gizli Dünyalar (TV seriál)
Kalp Gözü (TV seriál)
Yabancı Damat (TV seriál)
2003 Kurtlar vadisi (TV seriál)
2002 Ekmek teknesi (TV seriál)
Ev Hali (TV seriál)
Kınalı Kar (TV seriál)
2001 Yeditepe İstanbul (TV seriál)
1998 Üvey Baba (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace