foto

Daniel Bergman

  • nar. 7.9.1962 (54 let)
    Danderyd, Stockholms län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Daniel Bergman (1962) Režisér a scenárista. U filmu začínal v asistentských pozicích. Natáčel TV a krátké snímky, např. Zášť (Ägget, 1987) či Kajsa Kavat (1989). V celovečerní stopáži režíroval dramata Nedělňátka (Söndagsbarn, 1992) a Švédští hrdinové (Svenska hjältar, 1997).

Zlín Film Festival

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1997 Chock 5 - Helljus (TV film)
Švédští hrdinové
1992 Nedělňátka
1989 Nebojácná Kajsa
1988 Go'natt herr luffare
Nypan - biografprojektionisten
1987 Vnímání

TV seriály

2000 Labyrinten (TV seriál)
1990 Storstad (TV seriál)

Dokumentární

2002 Priorita
1998 Förhörsledarna (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Vnímání

Dokumentární

2002 Priorita
1998 Förhörsledarna (TV film)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2002 Priorita
1998 Förhörsledarna (TV film)

Producentská filmografie

Dokumentární

2002 Priorita
1998 Förhörsledarna (TV film)

Střihačská filmografie

Dokumentární

1998 Förhörsledarna (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace