foto

Robin Swicord

  • nar. 1952
    Kolumbie, South Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Příslib
Wakefield
2007 Láska podle předlohy
2005 Gejša
1998 Magická posedlost
1996 Matilda
1995 Perezovi
1994 Malé ženy
1993 The Red Coat
1989 Shag
1980 Cuba Crossing

TV seriály

2019 Když nás vidí (TV seriál)
Part Three (E03)
Part One (E01)
1954 Disneyland (TV seriál)

Režijní filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2019 Malé ženy

Herecká filmografie

Dokumentární

2019 Příběhy za kamerou (TV seriál)