foto

Harvey Evans

  • nar. 7.1.1941 (79 let)
    Cincinnati, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Výřečnost
2007 Kouzelná romance
1979 Ničitelé
1974 Odborník na banky
1973 Applause (TV film)
1971 Dames at Sea (TV film)
1964 Mary Poppins
1962 Experiment in Terror
1961 West Side Story
1958 The Girl Most Likely
1957 The Pajama Game
1951 Reunion in Reno

TV seriály

2005 Character Studies (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)

Dokumentární

2016 Broadway: Beyond the Golden Age
2003 West Side Memories
1985 That's Dancing!

Host

TV pořady

1976 Working in the Theatre (TV pořad)
1963 The Judy Garland Show (TV pořad)
1952 The Bob Hope Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky