foto

William Mace

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1959 Deník Anny Frankové
The Remarkable Mr. Pennypacker
1958 Bravados
Sing, Boy, Sing
1957 Boy on a Dolphin
The Sun Also Rises
1956 Den D
Teenage Rebel
1955 The Girl in the Red Velvet Swing

TV seriály

1966 The Felony Squad (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Bus Stop (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
1960 Hong Kong (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace