foto

William Bronder

  • nar. 12.6.1930
    New York City, New York, USA
  • zem. 6.5.2015 (84 let)
    Northridge, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Vrať se mi
1989 Tummy Trouble
1987 Bestseller
Convicted: A Mother's Story (TV film)
1986 Stůj při mně
1984 Wet Gold (TV film)
1982 Ano, Giorgio
Na plechárně
1981 Five of Me, The (TV film)
1980 Mother and Daughter: The Loving War (TV film)
Power (TV film)
1979 Stone (TV film)
1978 Death in Canaan, A (TV film)
1977 Death of Richie, The (TV film)
Flush

TV seriály

1992 Báječná léta (TV seriál)
Sex a ekonomika (S06E04)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1987 Frank's Place (TV seriál)
Harry (TV seriál)
The Bronx Zoo (TV seriál)
Wiseguy (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Piráti (S02E15)
1986 Outlaws (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1983 Webster (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Witness to an Incident (S02E01)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 240-Robert (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
Mrs. Columbo (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
1978 B.J. and the Bear (TV seriál)
David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Dead Lift (S05E20)
1976 Koroner Quincy (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
Rich Man, Poor Man (TV seriál)
Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
Wonderbug (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Bronk (TV seriál)
Switch (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)
1974 The Rockford Files (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
Mister Nobody (S03E14)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 Emergency! (TV seriál)
Hec Ramsey (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky