foto

Monty Ash

  • nar. 28.1.1909
    New York City, New York, USA
  • zem. 19.8.1998 (89 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Dožeň, co se dá!
1992 Jenom Ty
1991 Birch Street Gym
1989 Oddíl z Beverly Hills
1988 Smrtelné horko
1986 Drsní chlapi
1958 Zvon, kniha a svíčka
1957 27. den
Nightfall

TV seriály

1995 In the House (TV seriál)
Skoro dokonalá (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Láska ztracená při porodu (S01E19)
1990 True Colors (TV seriál)
1989 Famous Teddy Z, The (TV seriál)
1988 The Golden Girls (TV seriál)
Dorothy's New Friend (S03E15)
1987 Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1962 It's a Man's World (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1958 Target (TV seriál)
1955 Highway Patrol (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace