foto

Leah Cairns

  • nar. 2.6.1974 (43 let)
    North Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kanadská herečka Leah Cairns je nejznámější pro svou roli Margaret "Racetrack" Edmondson na Sci-fi Channelu serie BATTLESTAR GALACTICA.

Leah vyrostla v Kamloops, Britská Columbie. Absolvovala školu pro tanečnice, ale musela změnit plány kvuli autonehodě, při které si ve věku 16-ti let dlouhodobě zranila páteř. Její vůz srazil opilý řídič.

Herectví začala na herecké škole v indickém Ashramu. Její první televizní vystoupení bylo v březnu 2002, v epizodě THE CRIS ISAAK SHOW. První role byla Sharon ve filmu MALL MAN (2003). Také získala role ve filmech I WANT TO MARRY RYAN BANKS, DEEP EVIL, SAVINGMILLY. Vdala se za Kevina Hawryluka v roce 2004.

Elvyn George "Ignus.cz" Badelita

Herecká filmografie

Filmy

2016 Deadly Sorority (TV film)
The Wilding (TV film)
2014 Along Came a Nanny (TV film)
Interstellar
2011 Mega bouře (TV film)
2009 Helen
2007 Jako zamlada
88 minut
2005 Saving Milly (TV film)
2004 Laboratoř smrti (TV film)
Láska v přímém přenosu (TV film)
Thralls
2003 Mall Man, The

TV seriály

2017 Batesův motel (TV seriál)
The Cord (S05E10)
2016 Timeless (TV seriál)
The Assassination of Abraham Lincoln (S01E02)
Travelers (TV seriál)
Grace (E12)
Marcy (E11)
Kathryn (E10)
další epizody (9)
2015 Coded (TV seriál)
2014 Fargo (TV seriál)
The Rooster Prince (S01E02)
2013 Cedar Cove (TV seriál)
Lidé zítřka (TV seriál)
2009 Battlestar Galactica (TV seriál)
Daybreak: Part 2 & 3 (S04E20)
Daybreak: Part 1 (S04E19)
Blood on the Scales (S04E14)
další epizody (4)
2008 Battlestar Galactica: The Face of the Enemy (TV seriál)
Svatyně (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Sine Qua Non (S04E08)
Guess What's Coming to Dinner (S04E07)
Escape Velocity (S04E04)
další epizody (5)
2007 Battlestar Galactica (TV seriál)
Crossroads: Part 2 (S03E20)
Crossroads: Part 1 (S03E19)
The Son Also Rises (S03E18)
další epizody (7)
2006 Kyle XY (TV seriál)
Saved (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Crossroad Blues (S02E08)
Battlestar Galactica (TV seriál)
The Passage (S03E10)
A Measure of Salvation (S03E07)
Torn (S03E06)
další epizody (9)
2005 Godiva's (TV seriál)
Robson Arms (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Pegasus (S02E10)
Flight of the Phoenix (S02E09)
Final Cut (S02E08)
další epizody (8)
2003 Volání mrtvých (TV seriál)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace