foto

Helen Hughes

  • nar. 8.1.1918 (101 let)
    Johnstown, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Running Mates
2002 Duct Tape Forever
2000 Harlanská válka (TV film)
1999 Bouře století (TV film)
Hradba mlčení (TV film)
1998 Moonlight Becomes You (TV film)
Nan's Taxi (TV film)
Svědectví krve (TV film)
1997 Podvod
1996 Noc tornád (TV film)
1995 Billy Madison
Tommy Boy
1993 Rapture (TV film)
1992 Last Wish (TV film)
Obří kroky
1991 South of Wawa
1990 Amityville: Dům hrůzy
Falling Over Backwards
1989 Andrea Martin... Together Again (TV film)
Final Notice (TV film)
T a T
To bude omyl (TV film)
1988 Martha, Ruth & Edie
Palais Royale
Žhavý obraz (TV film)
1987 Hajej, dadej... (TV film)
Inseminátor
Mouse, a Mystery and Me, A (TV film)
Únos kojence Johna Doea (TV film)
1985 Domnělé sebevraždy (TV film)
Dům plný strachu
My Father, My Rival (TV film)
1983 Jménem mých blízkých
1982 Démon
Návštěvní hodiny
Off Your Rocker (TV film)
Till Death Do Us Part (TV film)
1981 Evil Stalks This House (TV film)
Princess and the Cabbie, The (TV film)
1980 Lucky Star, The
Middle Age Crazy
Suzanne
1979 Wild Horse Hank
1977 Outrageous!

TV seriály

2014 Sensitive Skin (TV seriál)
2011 Single White Spenny (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
1998 Real Kids, Real Adventures (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Zmrazená víra (S02E19)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1994 Směr jih (TV seriál)
1991 Z jiného světa (TV seriál)
1988 Ramona (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1985 Check It Out (TV seriál)
Comedy Factory (TV seriál)
Kane & Abel (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
The Great Detective (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace