foto

Herbert W. Spencer

  • nar. 7.4.1905
    Santiago, Chile
  • zem. 18.9.1992 (87 let)
    Culver City, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1957 Spring Reunion
1955 The Girl Rush
1954 Není nad showbyznys
1953 Páni mají radši blondýnky
The I Don't Care Girl
1949 Dancing in the Dark
1947 Carnival in Costa Rica
1945 Diamond Horseshoe
1943 Sweet Rosie O'Grady
1940 He Married His Wife
1938 My Lucky Star

TV seriály

1967 Off to See the Wizard (TV seriál)
1965 Tammy (TV seriál)
1962 It's a Man's World (TV seriál)
McHale's Navy (TV seriál)
1961 The Hathaways (TV seriál)
1960 My Sister Eileen (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Love and Marriage (TV seriál)
1957 The Real McCoys (TV seriál)
1955 It's Always Jan (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
Where's Raymond? (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace