foto

Christopher Redman

  • nar. 1.1.1980 (37 let)
    Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Blood, Sand and Gold
Newly Single
2016 Love Always, Santa (TV film)
The Tank
2015 Manson's Lost Girls (TV film)
2014 Sound and the Shadow, The
2013 Percy Jackson: Moře nestvůr
2011 Green Guys
Holiday Heist, A
Nadějný rok
2010 Re-Cut
2009 Screamers: Hon na člověka
2007 88 minut
2006 Absolutní nula (TV film)
Patterns 2
Patterns 3
Život jde dál
2005 Hříbě (TV film)
2003 Absolon
2002 K-19: Stroj na smrt
Muž, který prodal Ameriku (TV film)
2000 Dotek zla
Jailbait (TV film)
Magician's House II, The (TV film)
Moje sestra vlkodlak
1998 Defenders: Choice of Evils, The (TV film)
Obhájci: Nenávist (TV film)
1997 Defenders: Payback, The (TV film)
1996 Droga štěstí
Lekce (TV film)
1994 Lives of Girls & Women (TV film)

TV seriály

2015 Poslední loď (TV seriál)
Ještě větší jednota (S02E13)
Námořní bitva (S02E12)
2013 Arrow (TV seriál)
Vykoupení (S01E18)
2006 Saved (TV seriál)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
2004 Dotek zla (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Hrdinové 2 (S07E18)
Hrdinové 1 (S07E17)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Poor Tom Is Cold (E02)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Tracker (TV seriál)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
Magician's House, The (TV seriál)
1998 Real Kids, Real Adventures (TV seriál)
1995 Husí kůže (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)
Cesta do Avonlea (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace