foto

Kristina Copeland

  • nar. 14.1.1973 (45 let)
    Quesnel, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 88 minut
2006 Alien Incursion
2005 Bob the Butler
Dlouhý víkend
Savage Island
2004 11:11
Connie a Carla
Jimmy Glick v Lalawoodu
2003 1st to Die (TV film)
2002 The Water Game
2001 Vzhůru nohama
2000 Artist's Circle, The
Ten, který přežil (TV film)
1999 Cinderelmo (TV film)
Coffee
1998 Hra na schovávanou (TV film)
1996 Výprava smrti (TV film)

TV seriály

2006 4400 (TV seriál)
Je pryč (1. část) (S03E03)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Nepřirozený výběr (S06E12)
2000 Andromeda (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Odkaz Ataniků (S04E03)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace