foto

Paweł Szczesny

  • nar. 21.5.1963 (55 let)
    Czernikowo, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Tytus, Romek i A'Tomek wśród złodziei marze
1999 Operacja "Koza"
1989 Światło odbite

TV seriály

2018 Korona królów (TV seriál)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
2007 Glina (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Drak (E04)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Znachorzy (E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace