foto

Paweł Szczesny

  • nar. 21.5.1963 (57 let)
    Czernikowo, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Tytus, Romek i A'Tomek wśród złodziei marze
1999 Operacja "Koza"
1997 Nocne graffiti
1989 Światło odbite

TV seriály

2020 Archiwista (TV seriál)
Muzyka nie łagodzi obyczajów (E06)
2019 Motyw (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2018 Korona królów (TV seriál)
2017 Leśniczówka (TV seriál)
2016 Druga szansa (TV seriál)
Szansa (S01E13)
2015 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Złomiarze (S14E13)
2014 Jak szaleć to szaleć! (TV seriál)
2013 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Wybuch (S10E01)
2012 Siła wyższa (TV seriál)
Droga ślepców (E05)
Bunt w klasztorze (E04)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Artykuł (S08E10)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Rabunek (S05E12)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Skandal (S03E04)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
2007 Glina (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Drak (E04)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Znachorzy (E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky