foto

Andrew Benne

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bad TV: To Kill Bigfoot (TV film)
Conceal
2013 Halfway to Hell
2008 Dimples
1996 The Rockford Files: Friends and Foul Play (TV film)
1992 Cti matku svou (TV film)
Risk
1989 Amazonky z avokádové džungle smrti
1988 Smrtící atrakce

TV seriály

1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Tvé vlastní já (S07E16)
1992 Báječná léta (TV seriál)
Autoškola (S05E11)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1988 Jump Street 21 (TV seriál)
Coach of the Year (S03E04)

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Big Chingon, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky