foto

Duke Stroud

  • nar. 14.4.1938 (80 let)
    San Diego, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Poslední gól
2006 Read You Like a Book
Ztracen v oblacích
2002 Panika ve vzduchu
1997 Neslušné chování IV
1996 Dunící hrom (TV film)
1995 Kukuřičné děti 3: Sklizeň ve městě
1994 Osudné setkání (TV film)
Útočná síla T
1990 Moje modré nebe
1986 Top Gun
1985 International Airport (TV film)
Kriminál
1984 Fleshburn
Outlaws, The (TV film)
Touch of Scandal, A (TV film)
1983 Návrat Maxe Dugana
1981 Inmates: A Love Story (TV film)
Pennies from Heaven
Páskové z Los Angeles
1980 Psanci

TV seriály

2008 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Moje klika (S07E09)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
2005 Pohotovost (TV seriál)
Jsi tady (S11E20)
2001 Chronicle, The (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Vykoupení (S07E06)
2000 Neviditelný (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1995 Night Stand (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Raising Miranda (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
Voyagers! (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace