foto

Norman Langley

  • nar. 10.10.1935 (83 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1993 All or Nothing at All (TV film)
1990 Jekyll & Hyde (TV film)
1989 And a Nightingale Sang (TV film)
Wilt
1984 Where Is Parsifal?
1983 Dům dlouhých stínů
Forever Young
1982 Oliver Twist (TV film)
1981 Thornwell (TV film)
1980 Tourist (TV film)
1971 Die Screaming, Marianne
Freelance
Man of Violence

TV seriály

1994 Moving Story (TV seriál)
The Wimbledon Poisoner (TV seriál)
1993 Hercule Poirot (TV seriál)
Zrcadlo mrtvého muže (S05E07)
Dobrodružství italského šlechtice (S05E05)
Žlutý iris (S05E03)
další epizody (4)
1991 Hercule Poirot (TV seriál)
Záhada lovecké chaty (S03E11)
Vražda na maškarním plese (S03E10)
Tragédie v Marsdonu (S03E06)
1988 Adventures Beyond Belief (TV seriál)
1985 Tandoori Nights (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)
1982 Profesionálové (TV seriál)
V záhrobí (S05E05)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Jen krásný obrázek (S04E15)
Přepadení (S04E11)
Tajný fond (S04E09)
další epizody (6)
1979 Danger UXB (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Zběh (S03E07)
Mylný předpoklad (S03E04)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1973 Armchair Cinema (TV seriál)
1969 Special Branch (TV seriál)

Dokumentární

2007 MonsterQuest (TV seriál)
1963 World in Action (TV seriál)

TV pořady

1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace