foto

Carl Wilson

  • nar. 21.12.1946
    Hawthorne, California, USA
  • zem. 6.2.1998 (51 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Love & Mercy
1965 The Monkey's Uncle

TV seriály

1988 Beach Boys: Endless Summer (TV seriál)
Plný dům (TV seriál)
Výhra jménem Beach Boys (S02E06)
1982 T.J. Hooker (TV seriál) - a.z.
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.

Dokumentární

2013 Americká 60. léta (TV seriál) - a.z.
2012 Brian Wilson: Songwriter 1969 - 1982 - a.z.
2010 Brian Wilson: Songwriting 1961-1969 - a.z.
2008 The Wrecking Crew - a.z.
2007 Cease to Exist
2005 20 to 1 (TV seriál) - a.z.
2003 The Beach Boys - Live at Knebworth 1980 (koncert) - a.z.
2001 Art That Shook the World (TV seriál) - a.z.
1996 Farm Aid '96 (koncert)
1995 Brian Wilson: I Just Wasn't Made for These Times (TV film)
Historie Rock 'n' Rollu 1: Exploze Rock 'n' Rollu (TV film)
1985 Beach Boys: Americká kapela
Chuck Berry & Bo Diddley's Rock 'n' Roll All Star Jam
1964 The T.A.M.I. Show

Hudební videoklipy

1990 The Beach Boys: Problem Child (hudební videoklip)
1988 The Beach Boys: Kokomo (hudební videoklip)
1986 The Beach Boys: Rock 'n' Roll to the Rescue (hudební videoklip)
1972 The Beach Boys: You Need a Mess of Help to Stand Alone (hudební videoklip)
1969 The Beach Boys: Break Away (hudební videoklip)
The Beach Boys: I Can Hear Music (hudební videoklip)
1968 The Beach Boys: Do It Again (hudební videoklip)
1966 The Beach Boys: God Only Knows (hudební videoklip)
The Beach Boys: Good Vibrations (hudební videoklip)
The Beach Boys: Sloop John B (hudební videoklip)
The Beach Boys: Wouldn't It Be Nice (hudební videoklip)
1965 The Beach Boys: Barbara Ann (hudební videoklip)
The Beach Boys: California Girls (hudební videoklip)
The Beach Boys: Do You Wanna Dance? (hudební videoklip)
The Beach Boys: Help Me, Rhonda (hudební videoklip)
1964 The Beach Boys: Dance, Dance, Dance (hudební videoklip)
The Beach Boys: Don't Worry Baby (hudební videoklip)
The Beach Boys: Fun, Fun, Fun (hudební videoklip)
The Beach Boys: In My Room (hudební videoklip)
The Beach Boys: When I Grow Up (To Be a Man) (hudební videoklip)
1963 The Beach Boys: Little Deuce Coupe (hudební videoklip)
The Beach Boys: Little Saint Nick (hudební videoklip)
The Beach Boys: Shut Down (hudební videoklip)
The Beach Boys: Surfer Girl (hudební videoklip)
1962 The Beach Boys: Surfin' Safari (hudební videoklip)

Host

TV pořady

1975 Good Morning America (TV pořad)
1968 Starparade (TV pořad)
1965 Beat-Club (TV pořad)
Where the Action Is (TV pořad)
1963 Ready, Steady, Go! (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)
1958 Bandstand (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

1964 The Beach Boys: Dance, Dance, Dance (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky