foto

Hamish Blake

  • nar. 11.12.1981 (37 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Now Add Honey
2010 I Love You Too

TV seriály

2016 Molly (TV seriál)
The Wrong Girl (TV seriál)
2015 Open Slather (TV seriál)
2011 Hamish & Andy's Gap Year (TV seriál)
Twentysomething (TV seriál)
2007 The Librarians (TV seriál)
2004 Hamish & Andy (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Dokumentární

2016 Luke Warm Sex (TV seriál)
2007 'Little Britain' Down Under (TV film)
Live Earth (koncert)
2005 20 to 1 (TV seriál) - a.z.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2011 Hamish & Andy's Gap Year (TV seriál)
2004 Hamish & Andy (TV seriál)

TV pořady

2000 Rove Live (TV pořad)

Host

TV pořady

2019 LEGO Masters Australia (TV pořad) - mod.
2011 Adam Hills in Gordon St Tonight (TV pořad)
2009 The 7PM Project (TV pořad)
The Jay Leno Show (TV pořad)
2007 The Graham Norton Show (TV pořad)
2006 The Chaser's War on Everything (TV pořad)
2005 Spicks and Specks (TV pořad)
2004 Dancing with the Stars (TV pořad)
Fashion News Live (TV pořad)
1998 Panel, The (TV pořad)
1996 Good News Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace