foto

Bettina Rheims

  • nar. 18.12.1952 (68 let)
    Paris, Île de France, Francie

Herecká filmografie

Filmy

1973 Šťastný nový rok

Dokumentární

2015 Bettina Rheims: la fabrique des icônes (TV film)
2011 Der letzte Akt - Künstler und Modell (TV film)
2001 Campus, le magazine de l'écrit (TV seriál)
Mein Leben (TV seriál)
Ombre et lumière (TV seriál)
1997 Erotika: Cesta do hlubin ženské sexuality
1987 Divan, Le (TV seriál)
1982 Étoiles et toiles (TV seriál)

Galerie (1)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky