foto

Pascal Bianco-Levrin de Bouzid

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Ouvert la nuit
2015 Noci navzdory
2004 A žili spolu šťastně až na věky
2002 Femme Fatale
1998 Déjà mort
Věčný příběh
1997 Hrbáč
1996 Fallait pas !...
Líbánky v pěti (TV film)
1993 Svišti
1985 L´Effrontée

TV seriály

2012 Znovuzrozeni (TV seriál)
1995 Nové dívky od vedle (TV seriál)
Dívky od vedle (TV seriál)
Le Pote (E170)
Le Secret (E169)
L'Huissier (E168)
další epizody (22)
1994 Madame le proviseur (TV seriál)
Dívky od vedle (TV seriál)
Chassé-croisé (E99)
Questions d'éducation (E98)
Générations spontanées (E97)
další epizody (43)
1993 Seconde B (TV seriál)
1992 Helena a její chlapci (TV seriál)
Svrbění (E278)
Prosba (E277)
Dezertér (E275)
další epizody (23)
Miel et les abeilles, Le (TV seriál)
1991 První polibky (TV seriál)
1987 Villém Tell (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace