foto

Melissa Murphy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Jízda sedmi statečných

TV seriály

1975 S.W.A.T. (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The New People (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
1966 The Felony Squad (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
1951 Search for Tomorrow (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace