foto

Sondra James

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 The Tender Bar
2020 Antarctica
Making the Day
Shiva Baby
2019 Already Gone
Joker
Výstup
2018 Big Data L1ZY
Lez Bomb
Sarah Q
The Escape of Prisoner 614
2017 Active Adults
Drobné si nechte
Lost Cat Corona
Spider-Man: Homecoming
Splitting Image (TV film)
2016 C Street
Don't Think Twice
2014 Growing Up and Other Lies
Švec
2013 In Lieu of Flowers
2012 Diktátor
Doba ledová 4: Země v pohybu
Putzel
Sleepwalk with Me
2011 Co ty jsi za číslo?
Kočičí banda
2010 Dál než se zdálo
I'm Not Me
Wall Street: Peníze nikdy nespí
2009 Breaking Upwards
The Hungry Ghosts
Zažít Woodstock
2007 Dohodnuto
2006 Malý zázrak
Super Powers
2005 Roboti
2004 Zlatíčko
1996 Always Say Goodbye
1995 Mocná Afrodíté
1982 Muggable Mary, Street Cop (TV film)

TV seriály

2020 Co děláme v temnotách (TV seriál)
Brain Scramblies (S02E03)
Ghosts (S02E02)
2019 At Home with Amy Sedaris (TV seriál)
All About Amy (S02E03)
2018 Sick of It (TV seriál)
2017 Little Hope (TV seriál)
2016 Crisis in Six Scenes (TV seriál)
Zelený servis (TV seriál)
2015 Odd Mom Out (TV seriál)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Terminal Tenant (S01E05)
2013 Lucky 7 (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
No Regrets (S03E18)
2012 Girls (TV seriál)
Dej mi pokoj (S01E09)
2010 Sestřička Jackie (TV seriál)
Jablečný bong (S02E04)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
Rande naslepo (S01E03)
2001 Zákon a pořádek (TV seriál)
Bronx Cheer (S11E16)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
Nature or Nurture? (S01E16)
Sex ve městě (TV seriál)
Úhlavní přátelé (S03E16)
Zákon a pořádek (TV seriál)
Untitled (S10E20)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hysterie (S01E04)
1994 Zákon a pořádek (TV seriál)
Nurture (S04E20)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky