foto

Kathleen Doyle

  • nar. 7.11.1947 (72 let)
    Hyattsville, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Válka bez pravidel
2010 Není zač
2009 Loving Leah (TV film)
2008 Zamilovaná smrt
2007 Když si Chuck bral Larryho
2002 Prach a popel
2001 Ulice New Yorku
2000 Otec rodiny
1999 Čaj s Mussolinim
1998 Celebrity
Montana
Neohlížej se
1997 Elf Who Didn't Believe, The
1996 Skutečné obvinění (TV film)
1995 Mocná Afrodíté
1993 Lupiči těl
1992 Půjčovna mozků
1991 One Special Victory (TV film)
1989 Rodinná exploze
Zwei Frauen
1986 Adam's Apple (TV film)
Brighton Beach Memoirs
Very Close Quarters
1982 Na plechárně
1980 Skag (TV film)
1979 Transplant (TV film)

TV seriály

2015 Jessica Jones (TV seriál)
AKA Co by udělal Ježíš? (S01E08)
2007 The Black Donnellys (TV seriál)
In Each One a Savior (E08)
Pilot (E01)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Cesta k Bohu (S02E08)
2001 Třetí hlídka (TV seriál)
After Time (S03E03)
1997 Policie New York (TV seriál)
The Truth Is Out There (S05E04)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Cosby Show (TV seriál)
Bookworm (S04E13)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1984 Night Court (TV seriál)
1983 Příběhy z temnot (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Backstairs at the White House (TV seriál)
Kořeny (TV seriál)
Neobvyklé příběhy (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1976 Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
1975 Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Good Times (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)

Host

TV pořady

1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky