foto

Dan Moran

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Winter of Frozen Dreams
2007 Americký gangster
2004 Poster Boy
2003 Kletba
2001 Prokletí žlutozeleného škorpióna
Tanec v domě
2000 Hamlet (TV film)
1999 Sladký ničema
1998 Celebrity
Lepší život
Mob Queen
The Invisible Man (TV film)
Štěstí
1997 Na vlastní pěst
Pozor na Harryho
1996 Maximální riziko
1995 Mocná Afrodíté
The Keeper
1988 Ich und Er

TV seriály

2011 Lights Out (TV seriál)
2010 Ostré jako břitva (TV seriál)
Saving Face (S03E05)
Kingdom Come (S03E03)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Sousedská hlídka (S07E20)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Standoff (S11E04)
1999 Třetí hlídka (TV seriál)
Patterns (S01E03)
Welcome to Camelot (S01E01)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Corpus Delicti (S06E11)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Mother Love (S03E15)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
God Bless the Child (S02E05)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Poison Ivy (S01E08)
1989 Gideon Oliver (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace