foto

Milanka Brooks

  • nar. 12.9.1983 (35 let)
    London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Coulda, Woulda, Shoulda
Patrick
2017 Gun Shy - Hrdina náhodou
2016 Do Not Disturb (TV film)
2015 Billy the Kid
Draw on Sweet Night
Sonja's World-Inside Out
2014 At Your Service
2011 Diagnosis Superstar
2009 Král Guillaume
Špion(i)

TV seriály

2019 Cleaning Up (TV seriál)
2018 Nutritiously Nicola (TV seriál)
2017 Černé zrcadlo (TV seriál)
USS Callister (S04E01)
2015 Boy Meets Girl (TV seriál)
2014 Boomers (TV seriál)
2013 The Intern (TV seriál)
2010 Little Crackers (TV seriál)
2007 Benidorm (TV seriál)
2000 Moje rodina (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace