foto

Edwina Moore

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Vyjednavač
1997 Ghosts
Mennovo svědomí
Us Against Them
1996 Her Last Chance (TV film)
Intimní detaily
Romeo a Julie
1995 Amanda & the Alien (TV film)
1994 Roseanne and Tom: Behind the Scenes (TV film)
Tyranosaurus junior
1993 Vražedný computer
1991 Boj o Jenny (TV film)
1990 Dark Avenger (TV film)
Falešná idyla (TV film)
Nightmare on the 13th Floor (TV film)
Opposites Attract (TV film)
Smrtící skalpel (TV film)
Tři muži a mladá dáma
Vražedné poselství
1989 Taken Away (TV film)
1988 Bláznivá střela
Elvíra - Vládkyně noci
Sladkých osmnáct
1985 Zubaté ostří
1982 Střílejte na měsíc

TV seriály

2001 English for All (TV seriál)
1996 The Burning Zone (TV seriál)
1995 Policie New York (TV seriál)
A Murder with Teeth in It (S02E14)
1994 Horká linka (TV seriál)
M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Sister, Sister (TV seriál)
1993 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Střední věk, co dál (S03E18)
1990 To je vražda, napsala (TV seriál)
Červené světlo značí smrt (S06E13)
1989 Christine Cromwell (TV seriál)
Nutt House, The (TV seriál)
1988 Půlnoční linka (TV seriál)
Supercarrier (TV seriál)
1987 The Law and Harry McGraw (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Cesta do nebe (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky