foto

Carl Merz

  • nar. 30.1.1906
    Kronstadt, Rakousko-Uhersko
  • zem. 31.10.1979 (73 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1974 Tatort - 3:0 für Veigl (TV film)
1972 Tatort - Münchner Kindl (TV film)
1971 Augenzeugen müssen blind sein (TV film)
1970 Der Feldherrnhügel (TV film)
Passion eines Politikers (TV film)
1969 Im Auftrag der schwarzen Front (TV film)
1967 Kurzer Prozeß (TV film)
1966 Die Hinrichtung (TV film)
1965 DM-Killer
1963 Große Liebesspiel, Das - divadelní hra
1962 Er kann's nicht lassen
1961 Der Herr Karl (TV film)
Die Ballade vom Franz und der Marie (TV film)
Er ging an meiner Seite (TV film)
1960 Die Brücke des Schicksals
1953 Franz Schubert

TV seriály

1970 Místo činu (TV seriál)
1959 Es gibt immer drei Möglichkeiten (TV seriál)

TV pořady

1969 Die große Glocke (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1963 Der Bockerer (TV film)
1958 Spiegel vorm Gesicht (TV film)

Dokumentární

2011 Qualtinger - a.z.
2003 Helmut Qualtinger - Porträt eines Unbequemen (TV film) - a.z.

Spisovatelská filmografie

Filmy

1963 Alles gerettet (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky