foto

Peter Wehle

  • nar. 9.5.1914
    Wien, Rakousko-Uhersko
  • zem. 18.5.1986 (72 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1972 Auch Fummeln will gelernt sein
1966 Zwei Girls vom roten Stern
1965 Das ist mein Wien
1963 Der Bockerer (TV film)
1958 Spiegel vorm Gesicht (TV film)
1956 ...und wer küßt mich?
1952 In München steht ein Hofbräuhaus
1949 Liebe Freundin
1948 Das singende Haus

TV seriály

1981 Richard Wagner (TV seriál)
1980 Die liebe Familie (TV seriál)
1978 Guglhupf (TV seriál)
Hiob (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Divadelní záznam

1968 Die Romanticker (divadelní záznam)

Skladatelská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

1971 Das Feuerwerk (TV film)
1961 Der Bettelstudent (TV film)
Rosen für Marina (TV film)

TV pořady

1977 Simpl-Revue (TV pořad)
1969 Die große Glocke (TV pořad)
1961 Der bunte Schirm (TV pořad)

Host

TV pořady

1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1969 Die große Glocke (TV pořad)
1968 Seniorenklub (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky