foto

Béla Bartók

  • nar. 25.3.1881
    Nagyszentmyklós, Rakousko-Uhersko
  • zem. 26.9.1945 (64 let)
    New York, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2015 Tchaikovsky: Iolanta / Bartók: Bluebeard's Castle (divadelní záznam)
2002 Bibó breviarium
2001 A csodálatos mandarin
Náraz (studentský film)
1991 Le roman
1987 A varázsló álma (TV film)
1986 Rodná vlast
1981 A kékszakállú herceg vára (TV film)
Le bal masqué (TV film)
1979 Három magyar kép
1976 Klavír ve vzduchu
1972 Katzenspiel (divadelní záznam)
1964 Herzog Blaubarts Burg
1962 Senseless

TV seriály

1989 Égető Eszter (TV seriál)
Menekülők és maradók (E06)
Tanyai internátus (E05)
Angyalharag (E04)
další epizody (6)

Dokumentární

1978 René Magritte
1967 NET Festival (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1963 Odvrácená tvář - a.z.