foto

Brian Herskowitz

  • nar. 18.3.1958 (61 let)
    Houston, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Before Someone Gets Hurt
2013 Tio Papi
1988 Temná komora

TV seriály

1998 Mladý Hercules (TV seriál)
1995 Herkules (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
Poslední soud (S01E03)
1990 Kvítko (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1987 Četa v akci (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2005 Strašpytlík
1995 V dobrém i zlém
1981 Bezvýznamná smrt (TV film)

TV seriály

2010 $#*! My Dad Says (TV seriál)
2000 Lovkyně (TV seriál)
1986 Outlaws (TV seriál)
1984 Hot Pursuit (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)

Dokumentární

1979 The Bermuda Triangle

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace