foto

İbrahim Kumral

  • nar. 1981
    Gaziantep, Southeastern Anatolia Region, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Masal
2014 Zengin ve Yoksul (TV film)
2013 Atatürk'ün fedaisi Topal Osman
Mc Dandik
2012 Hazreti Ömer'in Doğuşu (TV film)
Hicret (TV film)
Oğlum Bak Git
Van Gölü Canavarı
2011 Ebuzer El Gıfârî (TV film)
Eyyvah eyvah 2
Hür Adam: Bediüzzaman Said Nursi
2010 Mahpeyker - Kösem Sultan
Nene Hatun
2009 Öldür Beni
2008 Avanak kuzenler
Bilal-i Habeşi (TV film)
Hazreti Rabia (TV film)
Şampiyon Dedem (TV film)
2007 Kunduracı (TV film)
Veysel Karani (TV film)
İstiklal: Şahin Bey (TV film)
İstiklal: Şehit Kamil (TV film)

TV seriály

2013 Hızır Ekip (TV seriál)
Nizama Adanmış Ruhlar (TV seriál)
2012 İki Dünya Arasında (TV seriál)
2011 N'aber Bacanak (TV seriál)
2010 Kanıt (TV seriál)
2008 Akasya Durağı (TV seriál)
Pars: Narkoterör (TV seriál)
Yaban Gülü (TV seriál)
2007 Arka Sıradakiler (TV seriál)
Kara Yılan (TV seriál)
Kurtlar Vadisi: Pusu (TV seriál)
2006 Ölümsüz Kahramanlar (TV seriál)
2005 Beşinci Boyut (TV seriál)
2004 Büyük Buluşma (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky