foto

Jermel Howard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Equal Standard
2018 První očista
2017 All Eyez on Me
Roxanne Roxanne
2016 White Girl
2007 Americký gangster
Mé druhé já

TV seriály

2021 Salt-N-Pepa (TV seriál)
2017 Tales (TV seriál)
Power (TV seriál)
That Ain't Me (S04E09)
It's Done (S04E08)
We're in This Together (S04E04)
další epizody (4)
2016 Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Zákon ulice (S01E02)
Okamžik pravdy (S01E01)
2014 Lovci zločinců (TV seriál)
Bratrstvo (S04E04)
2013 Hostages (TV seriál)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Krvavá kobliha (S01E07)
Policajt z New Yorku (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Vyhodnocení rizik (S02E16)
2012 Okrsek 22 (TV seriál)
Crossing the Rubicon (E06)
2011 For Better or Worse (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
True Believers (S13E06)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
2007 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Snitch (S09E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky