foto

Paul F. Edwards

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Auto na útěku (TV film)
1995 Tecumseh (TV film)
1993 Havárie v Arktidě (TV film)
1991 Dillinger (TV film)
1990 Ohnivá eskadra
1978 Hazardní hra
1976 Trackdown

TV seriály

1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1987 Buck James (TV seriál)
1986 Fortune Dane (TV seriál)
Heart of the City (TV seriál)
1985 Sever a Jih (TV seriál)
1984 V (TV seriál)
1983 High Performance (TV seriál)
Yellow Rose, The (TV seriál)
1981 Shannon (TV seriál)
1972 The Rookies (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1955 Gunsmoke (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1987 Buck James (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace